ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΡΤΑ

Εκεί που οι Έλληνες κοιμόντουσαν με τα τσαρούχια (που έλεγε ο Άγιος Παΐσιος), ένας σεμνός άνθρωπος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που τίμησε την Ελληνική σημαία, εμφανίστηκε από το πουθενά και ταρακούνησε ολόκληρο το κοιμώμενο έθνος!
Οι περισσότεροι Έλληνες, σαν να δέχτηκαν ένα δυνατό σκούντημα, ξύπνησαν και έδωσαν συγχαρητήρια στον Βασίλη Τσιάρτα, συνειδητοποιώντας πως όχι μόνο μίλησε ορθά, αλλά έκανε αυτό που οι περισσότεροι δεν τολμούν.
Μπορεί ο λαός να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αλλά οι εχθροί μας να είστε σίγουροι πως δεν κοιμούνται ποτέ! Αστραπιαία κινήθηκε ο αθέατος μηχανισμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο οποίος επιδιώκει μια κοινωνία, μέσα στην οποία δεν θα υπάρχει ελευθερία, ηθική, πατρίδα, οικογένεια, φύλο (οι άνδρες θα υποχρεωθούν να είναι και γυναίκες και το αντίστροφο!), αλλά μια κοινωνία με σκλάβους υπηκόους της ΝΤΠ.
Αυτοί λοιπόν οι «επαγγελματίες ρατσιστές», που πληρώνονται καλά από τη ΝΤΠ, άμεσα κινήθηκαν και κρέμασαν την ταμπέλα του ρατσιστή στον Βασίλη Τσιάρτα, όπως στιγματίζουν και κάθε άνθρωπο που θα εκφράσει αντίθετη γνώμη από τη δική τους! Δεν είναι καιρός να αναρωτηθούμε ποιοι είναι εκείνοι που κολλούν αυτές τις ταμπέλες και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν; Γιατί κάθε φορά που κάποιος διατυπώνει διαφορετική άποψη απ΄ αυτή του συστήματος, το σύστημα τον στοχοποιεί, ενεργοποιώντας όλα τα μέσα που έχει στη διάθεση του;
Ας προσέξουμε γιατί δεν έχουμε πλέον καιρό γιατί το κακό έχει προχωρήσει πολύ. Οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας σαν Ορθόδοξοι Έλληνες Χριστιανοί. Έχουμε ιερό χρέος απέναντι στους αγίους και ήρωες προγόνους μας, έχουμε ευθύνη απέναντι στις ερχόμενες γενιές.

Α.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου