ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΤΣΙΑΡΤΑΣ: 'ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΥΛΟΥ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝ'

Ο Βασίλης Τσιάρτας προκάλεσε αντιδράσεις, με post για το νομοσχέδιο επιλογής φύλου, από την ηλικία των 15 χρόνων. Πριν λίγα λεπτά, προέβη σε διευκρίνιση. Τονίζει "Ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση".

Το νομοσχέδιο για το δικαίωμα στην επιλογή φύλου, από την ηλικία των 15 χρόνων (με βασική προϋπόθεση τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους και τη γνωμάτευση ειδικού ιατρικού συμβουλίου που θα συσταθεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού) θα τεθεί προς ψήφιση από την Ολομέλεια.

Να θυμίσουμε πως υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν στην αρμόδια επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗ.ΣΥ, ΑΝ.ΕΛ και Ποτάμι με τη ΝΔ και την Ένωση Κεντρώων να επιφυλάσσονται. Αρνητική ήταν η ψήφος των ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής, με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας, Νικόλαο να είναι εκ των πρώτων που αντέδρασαν. Χαρακτηριστικά, δήλωσε "έχουν βαλθεί να κάνουν την Ελλάδα, κράτος αμαρτίας".
Στη λίστα με όσους είχαν να εκφράσουν την αντίθεση τους, προς αυτήν την εξέλιξη, προστέθηκε και ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής (και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA Pro, όπως αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook) έγραψε αυτό που θα διαβάσετε ακολούθως.

Vasilis Tsiartas
την Τρίτη
Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν.
Υ. Γ
Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα. 😡😡😡

2,6 χιλ.


Το post του μοιράστηκε 68 φορές από τους "φίλους" του στη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ 700+ τάχθηκαν υπέρ του, με like.
Πριν λίγα λεπτά, ακολούθησε νέο σχόλιο επί του θέματος. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι "Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν κ παιδιά όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει".

Vasilis Tsiartas
12 ώρες πριν
Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια εχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να εχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν κ παιδιά οπως επισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν . Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του καθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση.

3,9 χιλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου