ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝ ΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΔΥΣΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΧΟΥΓΙΑ!

Σε μια Ορθόδοξη χώρα όπως η Ελλάδα με ιστορία χιλιάδων ετών είναι απαράδεκτο να περνάνε τέτοιοι σοδομικοί νόμοι. Έχουμε ξεπεράσει το χείλος του γκρεμού και η παρακμή της χώρας δεν έχει τελειωμό... Ας ελπίσουμε να αλλάξει σύντομα αυτό και ο κατήφορος επιτέλους να σταματήσει…
Οι εκάστοτε πλειοψηφίες -αλλά και μειοψηφίες- στη Βουλή των Ελλήνων ουδέποτε σταμάτησαν να αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει πάτος στην άβυσσο της παρακμής όπου οδηγούν την πατρίδα μας. Εδώ ο κόσμος, κυριολεκτικά, καίγεται κι εκείνοι θεσμοθετούν ως νόμους του κράτους τα δυσπερίγραπτα χούγια (όπως τα αποκαλούσε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος) μίας εξαιρετικά ολιγάριθμης μειοψηφίας.

Οι προκλήσεις εναντίον του λαού και του έθνους δεν τους αρκούν. Τώρα θέλουν να αναλάβουν τα ηνία της ίδιας της Φύσης, του Θεού, και να απονέμουν εκείνοι… φύλα και προσδιορισμούς. Με μία απλή δήλωση, το θύμα της νεοταξικής προπαγάνδας θα αλλάζει φύλο ενώπιον των Αρχών! Ετι, δέ, ο κ. Κοντονής, ο οποίος είναι υπουργός… Δικαιοσύνης, δήλωσε ότι ενδέχεται να μειωθεί, από τα 17 χρόνια, στα 15 ή στα 16 το όριο ηλικίας των ανηλίκων για τη νομική αναγνώριση φύλου!

Δηλαδή, σε ηλικία που ο έφηβος δεν μπορεί να ψηφίσει, να πάρει άδεια οδήγησης και να προβεί σε μία σειρά από νομικές πράξεις, οι εγκληματικοί νόες, οι οποίοι προωθούν τον νεοταξικό εφιάλτη, θα του επιτρέπουν νά…επιλέξει φύλο!

Και, σαν να μην έφτανε αυτό, η Βουλή κάλεσε σε ακρόασή τούς… φορείς που προωθούν τη μετατροπή των ελληνικών πόλεων σε φτηνά αντίγραφα της Βαβυλώνας. Οι Χειμαριώτες, που βλέπουν το βίος τους να καταστρέφεται από το αλβανικό κράτος, οι Κωνσταντινουπολίτες, οι συγγενείς των αγνοουμένων της Κύπρου, οι φτωχοί, οι άνεργοι, οι οικείοι όσων ξενιτεύτηκαν και όσων τερμάτισαν τη ζωή τους λόγω της οικονομικής κρίσης δεν έχουν χώρο στο Κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχει τόπος για να σταθούν και χρόνος για να μιλήσουν και να εισακουστούν οι Έλληνες. Το μόνο που τους επιβάλλει το άθλιο κράτος να κάνουν είναι να πληρώνουν φόρους πάνω στους φόρους, μέχρι να ξεμείνουν και να καταλήξουν στην ξενιτιά, στη φυλακή, άστεγοι ή σε κάποιο κοιμητήριο.

Αυτή είναι η αλήθεια για τη σήψη και την παρακμή των «δικαιωματιστών». Δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα και τους Έλληνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου