ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ / ΜΕΡΟΣ 1ο : ΕΛ, ΕΛΩΕΙΜ, ΕΛ ΣΑΔΔΑΪ ΚΑΙ ΕΛ ΛΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Αριστερά είναι το εξώφυλλο του βιβλίου του Δ. Λιακόπουλου :
Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας (Τομος 7), Το τελευταίο ηλεκτρόνιο και ο πολέμαρχος του Θεού
Δεξιά είναι απεικόνιση απο το παιχνίδι στρατηγικής Warcraft III: Reign of Chaos (Η Βασιλεία του Χάους), που κυκλοφόρησε το 2002. Η συγκεκριμένη εικόνα ονομάζεται ανθρώπινη ασπίδα (human shield).

Η ομοιότητα των 2 συμβόλων είναι ολοκάθαρη. Μάλλον ο κύριος Λιακόπουλος "δανείστηκε" από το Warcraft ΙΙΙ, το σήμα της ασπίδας για τα βιβλία του. Δείτε την εδώ
http://classic.battle.net/war3/races.shtmlhttp://www.gamewallpapers.us/warcraft-3-reign-of-chaos/human-shield
  
ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σύμφωνα με αυτές, εκτός από τους Αγγέλους και τους Ανθρώπους, ο Θεός δημιούργησε τους Ελοχίμ (Elohim), μυριάδες μυριάδων στον αριθμό. Και μάλιστα πρίν την δημιουργία των Αγγέλων. Ισχυρίζεται ότι είναι ”φωτεινοί λειτουργοί” του Θεού, με σώμα ενεργειακό σε αντίθεση με τους ασώματους Αγγέλους! Μάλιστα ο Δ.Λ. δογματίζει ότι ο πρώτος Ελοχίμ είναι ο Παλαιός των Ημερών! Υποτίθεται ότι είναι χωρισμένοι σε 9 τάξεις: Ελ Ναρ, Ελ Λιν, Ελ Ζιν, Ελ Νιρ, Ελ  Λαν, Ελ Σαν, Ελ Τερέ, Ελ Γαν, Ελ Ταν! Χωρίζει τους Ελοχίμ σε ισχυρότερους και απλούς Ελοχίμ! Τον Εωσφόρο τον ονομάζει Σαμαέλ και μάλιστα λέει ότι ο πρώτος Ελοχίμ, πήρε εντολή από τον Θεό να πατάξει τον Σαμαέλ, μετά την αποστασία του! Πιστεύει ότι τον Αδάμ τον δημιούργησαν οι Ελοχίμ κατ΄ εικόνα τους! Καί την Εύα με την μέθοδο της κλωνοποίησης ή παρόμοιας ανάπλασης! Πρίν από την Εύα γίνεται προσπάθεια να δωθεί στον άνθρωπο (άνδρα), μια άλλη σύντροφος η Λιλίθ. Υποτίθεται ότι είναι μοναδικό όν, που παρόμοιο του δεν υπάρχει στο συμπαν. Και είναι (λέει) η πόρνη της Βαβυλώνος και ο θηλυκός αντίχριστος!!! Αυτά και πολλά άλλα παρόμοια αναφέρονται στο βιβλίο του Δ.Λ.:

Γιατί και πως ζούν ανάμεσά μας,
Τόμος 2, ΕΛ, κεφάλαιο 9 (Η αρχή), σελίδες 16-30.

Στα επόμενα κεφάλαια εμφανίζεται ο Ελοχίμ Ελ Σεντάι, (σε αφηγήσεις και περιγραφές, πού μπροστά τους ωχριούν οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπως ο πολέμος των άστρων).
Κεφάλαιο 16 (Ελ Σεντάι),
Κεφάλαιο 22 (Η επιστροφή του Ελ Σεντάι), Κεφάλαιο 28 
(Η τρίτη Έλευση του Ελ Σεντάι)!

Και μόνο η απλή στοιχειώδης ανθρώπινη λογική, αρκεί στο να απορρίψει όλες αυτές τις περίεργες μυθολογίες. Αλλά δυστυχώς επειδή αρκετές χιλιάδες συμπολιτών μας, έχουν παρασυρθεί, τις πιστεύουν και ακόμα χειρότερα τις διαδίδουν και σαν σωστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου